Clicky

Marilyn Manson

Marilyn Manson

 
Esti aici: Probleme Frecvente >> Marilyn Manson 2
(Citeste Marilyn Manson Partea I)

Aceasta pagina web doar ofera informatie. Ea nu este sustinuta sau afiliata in vreun fel cu Marilyn Manson, Nothing Records, Interscope sau orice alta casa de discuri.

Marilyn Manson – Perspectiva lui despre Satan
Marilyn Manson spune ca se identifica cu satan. “Asa ca acesta a fost punctul de unde am inceput sa caut alte interpretari ale lui Dumnezeu. Si initial, cand te razvratesti, cauti alegerile anterioare – heavy metal, Satanism. Dupa mine, Satan reprezinta razvratirea. Lucifer era inger care a fost aruncat din cer fiindca a vrut sa fie Dumnezeu. Dupa parerea mea, cu ce personaj mai mare sa te identifici?” (beliefnet.com).

Daca Marilyn Manson vrea sa se identifice cu Satan si razvratirea, atunci ar trebui sa cunoasca adevarata natura a lui Satan: “Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit Diavolul si Satana, acela care inseala intreaga lume...” (Apocalipsa 12:9). El el inselator si paras. Daca continuam sa citim textul vedem care va fi sfarsitul lui (si al celor care il urmeaza). 2 Petru 2:4 spune: “Caci daca n-a crutat Dumnezeu pe ingerii care au pacatuit, ci i-a aruncat in Adanc, unde stau inconjurati de intuneric, legati cu lanturi si pastrati pentru judecata”.


Marilyn Manson – Este doar un om care distreaza?
Marilyn Manson poate sa spuna ca el doar incearca sa-i puna pe oameni pe ganduri. “Intotdeauna am dorit sa fiu provocativ si sa-i fac pe oameni sa gandeasca, insa dupa mine nu ar trebui ca orice provocare sa fie doar un soc”, spune el. Comportamentul lui releva ca actiunile lui sunt mai putin altruiste. De doua ori deja a avut de a face cu legea. Si care este influenta lui asupra ascultatorilor? Incidentul de la Columbine High School subliniaza observatia favorita a lui Manson (una care a inspirat numele lui de scena) ca “exista o linie reala si fina intre oamenii care distreaza si ucigatorii in masa” (USA Today 11/21/2000).

In ciuda notiunii ca arta violenta conduce la fapte violente, Manson spune: “Nu puteti condamna comportamentul oamenilor pe baza cartilor, muzicii, filmului si jocurilor video, care sunt moduri de eliberare a emotiilor. Pe parcurs ce cresteam, mereu ma refugiam in muzica daca era prea greu sa mai fac fata. Cand luati lucrurile cu care oamenii se identifica, creati aceste bombe cu ceas care in final explodeaza. Oamenii se simt sufocati cand nu sunt auziti” (USA Today 11/21/2000).

Totusi suntem lasati in nedumerire daca Manson intr-adevar spune doar pe scena ceea ce crede sau chiar actioneaza asa. Insusi Isus a facut o observatie pertinenta cand a zis in Matei 12:34: “Pui de naparci, cum ati putea voi sa spuneti lucruri bune, cand voi sunteti rai? Caci din prisosul inimii vorbeste gura”. Pot cuvintele si faptele lui Marilyn Mason sa fie pur si simplu o reflectare a inimii lui?

Perspectiva lui Marilyn Manson asupra Bibliei si a lui Dumnezeu merita o atentie mai serioasa, pentru ca ea ridica intrebari cunoscute pe care le avem fiecare, cum ar fi : “Cine sunt?”, “De ce sunt aici?”, “Care este viitorul meu?”. Daca doriti sa studiati aceste intrebari mai profund, faceti clic pe unele din linkurile din dreapta.

Citeste Marilyn Manson Pagina 3 Acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Probleme frecvente

Este iadul real?
Istoria Zilei Sfantului Valentin
Marilyn Manson
Semnul fiarei
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Marilyn Manson to My Google!
Add Marilyn Manson to My Yahoo!
XML Feed: Marilyn Manson
Probleme Frecvente Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutPopularIssues.org, Toate Drepturile Rezervate.