Clicky

Marilyn Manson

Marilyn Manson

 
Esti aici: Probleme Frecvente >> Marilyn Manson 3
(Citeste Marilyn Manson Partea I)

Aceasta pagina web doar ofera informatie. Ea nu este sustinuta sau afiliata in vreun fel cu Marilyn Manson, Nothing Records, Interscope sau orice alta casa de discuri.

Marilyn Manson – Despre religie, politica si viata
“Cand am implinit 14 ani, m-am imprietenit cu un baiat a carui mama era secretara lui Ernest Angley, un vindecator crestin, care este foarte cunoscut in Midwest. El avea un program la televiziune si era oarecum o combinatie intre Liberace si Jerry Falwell – splendid si modern/high-tech. Avea o catedrala de aur, unul dintre cele mai decadente locuri pe care le-am vazut pana de curand cand am mers la Vatican – care a intrecut-o! Oricand petreceam o saptamana cu prietenul meu, trebuia sa merg la aceste servicii de vineri noapte care incepeau in mijlocul noptii. Era ciudat pentru ca atunci incepeai sa adormi – era timpul perfect pentru spalarea creierului. Oamenii aruncau bani pe scena si vorbeau in limbi. Era foarte terifiant, ca un show de groaza. Se poate ca tocmai aceasta m-a inspirat sa devin un muzician rock!” (beliefnet.com).

“Te lupti sa te integrezi si realizezi ca atunci cand ajungi acolo oamenii din jurul tau sunt aceiasi care te-au insosit si te-au umilit. Ai ajuns in cele din urma, insa bucatica pe care ai mancat-o din fructul cunostintei binelui si a raului, este amara si cauzeaza un resentiment care se transforma in razvratire. Infiintarea formatiei a fost razvratirea mea. Povestea este traditionala, foarte simbolica si inspirata suficient de ciudat din Biblie. Ma uitam la Cristos ca la un revolutionar si mare celebritate, unul care avea idei periculoase si in cele din urma a fost sacrificat si comercializat pentru a fi un colier sau ceva atarnat pe perete.” Cain nu a vazut nici un film cu batai care sa-l determine sa-l omoare pe Abel.” (USA Today 11/21/2000.).

“Liberali cu o inima care sangereaza. I-am gasit foarte nesinceri, in special in Hollywood. Aceia sunt oamenii pe care as vrea sa-i lovesc cu pumnul in fata cel mai mult. Ma gandesc ca multi oameni cred ca eu sunt mai degraba adeptul politicii de dreapta decat de stanga, desi personal cred ca eu sunt si in aripa dreapta, si in cea de stanga. Acesta este lucrul care ma face sa zbor.”

“America a creat prin mijloacele mass-media un mediu unde oamenii stiu cum poate ajunge poza lor pe prima pagina la Times si Newsweek, si anume daca fac ceva scandalos, fie ca artist, fie ranind pe cineva. Intotdeauna i-l vor pune pe ucigas pe prima pagina inainte sa puna victima, pentru ca e mult mai spectaculos in a-i ajuta sa vanda frica.”

“Poate ar trebui sa devin crestin si sa-i fac pe toti crestinii fericiti. Insa cred ca daca L-as gasi pe Isus – care, in primul rand nu am stiut ca era pierdut – nu cred ca va fi foarte diferit de mine.” (beliefnet.com)


Marilyn Manson – O concluzie
Marilyn Manson nu este cu nimic mai diferit decat noi. In tinerete, el a experimentat o latura a religiei care l-a indepartat fata de orice notiune de Dumnezeu, dragoste sau adevar in urmatorii ani. El a vazut bani, lacomie, putere si ipocrizie. El a vazut reguli, ritualuri, ceremonii si cladiri. Ce a pierdut el din vedere a fost esenta mesajului lui Cristos. Nu este vorba de religie, ci despre o relatie! Este vorba de cunoasterea lui Dumnezeu, Tatal nostru, prin Fiul Sau, Isus Cristos. Aceasta este esenta! Restul sunt lucruri omenesti.

Studiaza mai mult acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Probleme frecvente

Marilyn Manson
Este iadul real?
Istoria Zilei Sfantului Valentin
Semnul fiarei
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Marilyn Manson to My Google!
Add Marilyn Manson to My Yahoo!
XML Feed: Marilyn Manson
Probleme Frecvente Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutPopularIssues.org, Toate Drepturile Rezervate.