Clicky

Marilyn Manson

Marilyn Manson

 
Esti aici: Probleme Frecvente >> Marilyn Manson

Aceasta pagina web doar ofera informatie. Ea nu este sustinuta sau afiliata in vreun fel cu Marilyn Manson, Nothing Records, Interscope sau orice alta casa de discuri.

Marilyn Mason: Cine este el?
Marilyn Manson, al carui nume este Brian Warner, este un shock-rocker, cunoscut pentru aspectul lui inspaimantator de cadavru cu machiaj si piercing. Inca de cand a aparut pe scena muzicala in 1996, el insusi, versurile sinistre si comportamentu-i scandalos de pe scena au fost controversate. Concertele lui au iscat proteste in cateva orase, iar unii cred ca muzica lui i-a influentat pe cei doi adolescenti care au facut masacrul la Columbine High School din Denver, Colorado.

Muzica lui Marilyn Manson promoveaza suicidul, moartea, folosirea drogurilor, violenta si ura, spune Jason Janz, un pastor pentru tineret care a format organizatia Citizens for Peace and Respect (Cetateni pentru Pace si Respect – n.tr.). “Noi nu spunem ca el a cauzat masacrul de la Columbine High School, ci faptul ca el legitimeaza si incurajeaza acest fel de comportament”. (Ap/USA Today 6/15/2001).

Altii nu sunt de acord si sustin ca este doar un moft pe langa versurile celor de la Kiss, Twisted Sisters, Alice in Chains si ale altor formatii controversate de hard rock din trecut. Desi au fost vandute milioane de albume, vanzarile lui record au scazut brusc in ultimii ani; pentru oamenii din industria muzicala, aceasta nu este decat o dovada ca faima lui trece.


Marilyn Manson – Care este trecutul lui religios?
Marilyn Manson a crescut in Biserica Episcopala. Tatal lui a fost catolic, iar mama lui episcopala. El a frecventat o scoala crestina nondenominationala. Totusi, comportamentul lui pare a fi contradictoriu cu educatia primita. El da vina pentru aceasta pe interpretarea ingusta a adevarului de catre crestini. Manson spune: “Asa ca, inca de mic, crestinicii au inceput sa mi se para oameni care cred ca doar interpretarea lor despre Dumnezeu este cea corecta” (beliefnet.com).

Totusi Insusi Isus spune: “Eu sunt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine” (Ioan 14:6). Peste 200 de ori in Bible Dumnezeu spune ca El este singurul Dumnezeu. De exemplu, Isaia 46:9 spune: “Aduceti-va aminte de cele petrecute in vremurile strabune; caci Eu sunt Dumnezeu, si nu este altul, Eu sunt Dumnezeu, si nu este niciunul ca Mine.” Crestinii pur si simplu urmeaza ceea ce Biblia afirma ca a zis Dumnezeu despre Sine.


Marilyn Manson – Perspectiva lui despre natura umana
Marilyn Manson spune: “Initial eu am fost tras in partea intunecata a vietii. Insa aceasta este realmente adevarata natura umana. Am inceput sa invat ca orice este considerat pacat este ceea ce te face o fiinta umana. Toate cele sapte pacate de moarte (capitale) sunt adevarata natura a omului. Lacomia, ura, pofta. Sigur, trebuie sa le stapanesti, insa daca ai fost facut pentru a te simti vinovat ca esti fiinta umana, atunci esti prins intr-un ciclu de pacatuire si pocainta fara sfarsit, din care nu poti scapa” (beliefnet.com).

Marilyn Manson are dreptate cand spune ca intunericul, pacatul, este natura umana. Biblia este de acord cu aceasta afirmatie: “Inima este nespus de inselatoare si de deznadajduit de ea; cine poate sa o cunoasca” (Ieremia 17:9). Insa el greseste atunci cand spune ca nu este scapare din ceea ce Manson numeste “ciclu de pacatuire si pocainta fara sfarsit”. Noi putem iesi din acest ciclu. Efeseni 4:22-24 ne spune: “…sa va dezbracati de omul cel vechi care se strica dupa poftele inselatoare; si sa va innoitii in duhul mintii voastre, si sa va imbracati in omul cel nou, facut dupa chipul lui Dumnezeu, de o neprihanire si sfintenie pe care o da adevarul”.

Citeste Marilyn Manson Pagina 2 Acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Probleme frecvente

Marilyn Manson
Istoria Zilei Sfantului Valentin
Este iadul real?
Semnul fiarei
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Marilyn Manson to My Google!
Add Marilyn Manson to My Yahoo!
XML Feed: Marilyn Manson
Probleme Frecvente Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutPopularIssues.org, Toate Drepturile Rezervate.