Clicky

Este iadul real?

Este iadul real?

 - Vesnic
Esti aici: Probleme Frecvente >> Este iadul real? 2
(Citeste Este iadul real? Partea I)

Este iadul real? – Este cineva fortat sa mearga acolo?
Este iadul real? Da, iadul este real, iar Dumnezeu doreste ca nimeni sa nu mearga acolo. Este dorinta Lui ca toti sa mearga la El in cer; totusi, Dumnezeu nu-i poate lasa pe toti in cer. Cerul este un loc perfect si Dumnezeu este perfect, astfel daca i-ar lasa pe pacatosi in cer fara acoperirea pacatelor lor, ei vor fi mistuiti de perfectiunea Sa. Un Dumnezeu iubitor nu vrea sa mistuiasca pe nimeni; asa ca El a pregatit un plan perfect de rascumpare, in care, ca si Dumnezeu perfect si sfant, a venit pe pamant in natura umana, Isus Cristos, si a murit pentru a acoperi pacatele noastre. Daca Il alegem pe Isus Cristos ca si acoperire a noastra, vom putea intra in cer fara a fi mistuiti. Insa, daca nu-L alegem pe Isus Cristos, Dumnezeu in dragostea si indurarea Lui infinita, nu ne va lasa sa intram in cer si sa fim mistuiti. In schimb, El a pregatit un loc de separare de El, unde pacatosii pot merge fara sa fie mistuiti. Locul acela e iadul.

Dumnezeu ne iubeste si de aceea ne-a dat multe daruri. Doua dintre cele mai importante daruri pe care ni le-a dat sunt vointa libera si mantuirea prin har prin Fiul Sau, Isus Cristos. El ne-a dat vointa libera pentru a alege sa-L iubim si a alege sa nu pacatuim; apoi El ni L-a dat pe Fiul Sau pentru a ne rascumpara alegerile gresite pe care le-am facut. Daca am ales sa nu-L iubim pe Dumnezeu si de asemenea Il respingem pe Fiul Sau, care a fost trimis pentru a ne rascumpara de alegerile gresite, ce altceva mai poate face Dumnezeu? In dragostea si dreptarea Lui infinita, El trebuie sa ne lase libertatea de a face alegeri gresite si de a le suporta consecintele, iar consecinta acelor alegeri este separarea vesnica de El in iad. Apocalipsa 20:15: “Oricine nu a fost gasit in cartea vietii, a fost aruncat in iazul de foc”.

Nimeni nu trebuie sa mearga in iad. Dumnezeu ne-a oferit un plan garantat pentru a sta departe de iad – rascumpararea prin Fiul Sau, Isus Cristos. Tot ce trebuie sa facem este sa urmam acest plan, si nimic nu ne poate desparti de El.


Este iadul real? – Cu ce va seamana iadul? Doctrina despre iad
Daca iadul este real, atunci cu ce va seamana el pentru cei care merg acolo? De mai multe ori in Biblie, Isus vorbeste despre realitatea iadului si a intunericului de afara. El il descrie ca pe un cuptor aprins. De asemenea, El a zis ca in iad va fi jale, plans si scrasnire a dintilor. Matei 8:12 spune: “iar fiii Imparatiei vor fi aruncati in intunericul de afara, unde va fi plansul si scrasnirea dintilor”. Cartea Apocalipsa descrie iadul ca un iaz de foc si de pucioasa.

La sfarsitul veacului, diavolul insusi va fi aruncat in iad pentru a-si primi pedeapsa. Apocalipsa 20:10 spune ca chinul va dura zi si noapte in vecii vecilor.


Este iadul real? – Care este raspunsul tau?
Fiecare persoana de pe pamant trebuie sa ia in considerare intrebarea: “Este iadul real?”. Este o intrebare esentiala pentru viata ta! Esti pregatit sa raspunzi la ea? Daca da, crezi intr-un iad real, unde Dumnezeu ii trimite pe aceia care nu accepta mantuirea - darul Lui? Ai acceptat darul acesta, pe care Dumnezeu ti-l ofera gratis, pentru a te izbavi de vesnicia in iad? Dumnezeu doreste ca tu sa-ti petreci vesnicia cu El in cer!

Accepta darul lui Dumnezeu astazi!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Probleme frecvente

Vremurile din urma
Semnul fiarei
Este iadul real?
Cartea Apocalipsa
Rugaciunea in scolile publice
Separarea Bisericii de stat
Prejudecati rasiale
Arca lui Noe
Cel de-al 12-lea Imam
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Este iadul real? to My Google!
Add Este iadul real? to My Yahoo!
XML Feed: Este iadul real?
Probleme Frecvente Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutPopularIssues.org, Toate Drepturile Rezervate.