Clicky

Avortul prin nastere partiala

Avortul prin nastere partiala

 - Mangaiere intr-un mit
Esti aici: Probleme Frecvente >> Avortul prin nastere partiala

Avort prin nastere partiala – Gasirea mangaierii intr-un mit urias
Avortul prin nastere partiala a fost subiectul unui articol recent al Wall Street Journal. Urmatorul text este o scrisoare adresata editorului ca raspuns la articol (sursa: Wall Street Journal; May 14, 2001).

Avortul prin nastere partiala – Scrisoare catre editor
Ziarul i-a informat pe cititorii lui ca avortul prin nastere partiala este o procedura “rara, utilizata de obicei atunci cand viata mamei este pusa in pericol sau cand se stabileste ca fatul are anomalii grave” ("Drive to Ban Abortion Procedure Slows," April 27.). Insa aceste afirmatii facute de gruparile sustinatoare a avortului in 1995 au fost discreditate in totalitate la inceputul anului 1997.

Ziarul a spus ca "criticii … sustin ca procedura este folosita uneori in circumstante mai putin severe." De fapt, sustinatorii avortului si purtatorii lor de cuvant platiti sunt cei care au admis ca avortul prin nastere partiala este folosit regulat pentru simplele avorturi alese, de obicei in luna a cincea si a sasea de sarcina. De exemplu, Ron Fitzsimmons, directorul executiv al organizatiei “the National Coalition of Abortion Providers” a spus pentru The New York Times ca “in marea majoritate a cazurilor, procedura este facuta unei mame sanatoase, cu un fat sanatos.” (26 Februarie, 1997)

In alta parte, domnul Fitzsimmons a estimat ca intre 4.000 si 5.000 de avorturi sunt facute anual prin metoda nasterii partiale. El si-a exprimat regretul pentru rolul lui in propaganda anterioara a ceea ce a numit el “politica partidului”, afirmand, “am mintit cu gura mea”. Afirmatia ca avorturile prin nastere partiala sunt folosite doar sau in special in circumstante medicale neobisnuite a fost dovedita de catre reporteri ai Hackensack (N.J.) Record si Washington Post si multi altii, ca fiind o mare minciuna. Acesti reporteri au intervievat numerosi sustinatori ai avortului, care au recunoscut imediat ca folosesc regulat metoda pentru simplele avorturi alese.

In Ianurie 1997, programul de critica a mass-mediilor “Media Matters” al RBC a tratat ca si studiu de caz stirile precedente si necritice, referitoare la minciunile adeptilor avortului cu privire la avortul prin nastere partiala.

Faptul ca un ziar national respectat dezgroapa patru ani mai tarziu o astfel de dezinformare flagranta, dovedeste inca o data cat de atasati sunt unii jurnalisti de miturile linistitoare despre avort.

Douglas Johnson, Director Legislativ,
National Right to Life Committee,
Washington


Avortul prin nastere partiala – Nu cadea in autocompatimire
Avotul prin nastere partiala este un lucru totalmente grotesc. Daca nu stii cum functioneaza procedura sau cand este efectuata, atunci cauta sa afli. Pentru noi, a sta in nepasare si a permite avortul prin nastere partiala sa fie strecurat printre stiri de audienta maxima si a spune ca aceasta este o problema politica si nu una morala, etica si religioasa, este ridicol si trist. Informeaza-te singur si apoi ia atitudine!

Invata mai multe acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Probleme frecvente

Miscarea pro-choice
Separarea Bisericii de stat
Istoria Insulei Pastelui
Problema banilor
Marilyn Manson
Avortul prin nastere partiala
Pro si contra cercetarii celulelor stem
Etica clonarii
Pro-Avort
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Avortul prin nastere partiala to My Google!
Add Avortul prin nastere partiala to My Yahoo!
XML Feed: Avortul prin nastere partiala
Probleme Frecvente Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutPopularIssues.org, Toate Drepturile Rezervate.