Clicky

Semnul fiarei

Semnul fiarei

 - O profetie credibila
Esti aici: Probleme Frecvente >> Semnul fiarei

Semnul fiarei – Un subiect cunoscut
Semnul fiarei este un subiect cunoscut in zilele acestea. Se pare ca toti au auzit de numarul 666, Anticristul, Armaghedon si de alti termeni ai “vremurilor din urma”. Totusi, multi oameni pun toate aceste concepte intr-un cos mare al Folcorului Urban, alaturi de Nostradamus, Obiectele Zburatoare Neindentificate si o multumire de “teorii ale conspiratiei”.


Semnul fiarei – De unde provine termenul?
Expresia “semnul fiarei” provine din Biblie. Contextul ei este o vreme viitoare, cand liderul carismatic al sistemului nou de guvern international va implementa un program de control al oamenilor prin economii si inregistrare. Invatam ca toti oamenii vor fi obligati sa primeasca un “semn” pe mana dreapta sau pe frunte pentru a participa la tranzactiile esentiale din viata. Indiferent daca acest semn se refera la un cod numeric de genul contului bancar, codului numeric personal sau al unui identificator bazat genetic, cine stie? Indiferent daca acest semn va fi aplicat prin tatuaj, cod de bare sau prin implantarea unui chip de orice fel, cine stie? Totusi, odata cu tehnologia moderna si chemarile recente la “inregistrare” generala in vederea atacurilor teroriste, aceasta profetie biblica arata din ce in ce mai credibila pe zi ce trece, chiar si pentru cei mai mari sceptici.


Semnul fiarei – Referinte biblice
Semnul fiarei provine din ultima carte a Bibliei, Apocalipsa. Sunt multe referinte in Biblie la acest semn, insa cel mai important pasaj care descrie acest semn este Apocalipsa 13:16-18: “Si a facut ca toti: mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte, si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei, sau numarul numelui ei. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere, sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este: sase sute saizeci si sase.”

Apocalipsa 14:9b-10a afirma, ca indeferent ce presiune va fi pentru a primi semnul, in nici un caz nu trebuie sa-l primim: “... Daca se inchina cineva fiarei si icoanei ei, si primeste semnul ei pe frunte sau pe mana, va bea si el din vinul maniei lui Dumnezeu, turnat neasmestecat in paharul maniei Lui; si va fi chinuit in foc si in pucioasa...”

Semnul fiarei – Stiri rececente intrigante
Semnul fiarei este o realitate tehnologica. In 19 Decembrie, anul 2001, pentru prima data VeriChip a anuntat cipul lor de identificare prin frecvente radio (RFID), in miniatura si implantabil, care poate fi folosit intr-o variate de cazuri, precum securitate, situatii de urgenta sau asistenta medicala. In 12 Octombrie, anul 2004, Administratia Statelor Unite de Control a Alimentelor si a Medicamentelor (FDA) a aprobat cipul de verificare personala Verichip in scopuri de informatie medicala, oferind posibilitatea companiei sa inceapa vanzarile, marketingul si distributia VeriChip in Statele Unite. Cu o marime aproximativa unui bob de orez, fiecare VeriChip este facut din materiale acceptate de FDA si contine un numar unic de verificare. Acel numar poate fi “integrat perfect” in Registrul Global al Abonatilor VeriChip (GVS) si poate fi utilizat in diferite scopuri acum si in viitor.

Cerceteaza mai departe acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Probleme frecvente

Separarea Bisericii de stat
Este iadul real?
Semnul fiarei
Prejudecati rasiale
Cel de-al 12-lea Imam
Rugaciunea in scolile publice
Cartea Apocalipsa
Vremurile din urma
Arca lui Noe
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Semnul fiarei to My Google!
Add Semnul fiarei to My Yahoo!
XML Feed: Semnul fiarei
Probleme Frecvente Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutPopularIssues.org, Toate Drepturile Rezervate.