Clicky

Problema banilor

Problema banilor

 - Adevarul dur
Esti aici: Probleme Frecvente >> Problema banilor

Problema banilor: Doar pentru cei saraci?
De ce sunt atatia oameni care au astazi probleme cu banii? Oare este datorita nivelului scump de trai si a prapastiei dintre saraci si bogati, care ii face pe oameni sa traiasca peste posibilitatile lor? “A lua de la unul ca sa platesti altuia” este modul in care functioneaza multe familii, iar o criza poate intoarce balanta de la solvabilitate la dezastru.

Multi oameni cauta consiliere financiara, iar unii care apeleaza la acest lucru gasesc intr-adevar solutii si incep sa traiasca conform posibilitatilor. Este adevarat si faptul ca problemele financiare nu se limiteaza doar la aceia fara resursele financiare necesare – caci multi oameni cu venituri mari se afla in aceeasi barca: abia traiesc de la salar la salar.


Problema banilor: Gestionarea
Rezolvarea problemei banilor este o chestiune de buna gestionare a resurselor pe care le avem si de repartizarea lor intr-un mod care aduce beneficiu, in loc sa fie o povara. Acesta este un lucru cu care ne deprindem, iar inceputul consta in a decide de a fi stapani peste bani in loc sa lasam ca banii sa stapaneasca peste noi.

Noi nu schimbam prostul obicei de a avea datorii prin a castiga mai multi bani, ci mai degraba prin inlocuirea acestuia cu un obicei mai bun !

Prin urmare, pentru a rezolva problema banilor trebuie sa schimbam modul in care privim si folosim banii pe care deja ii avem prin autodisciplina. Cum vedem nevoia de autodisciplina pentru a rezolva problemele noastre financiare?

Cu fiecare libertate pe care o avem vine si responsabilitatea, iar cu veniturile lucrurile stau la fel. Modul in care folosim ceea ce primim determina multumirea noastra cu ceea ce avem, pentru ca banii nu aduc fericirea si multumirea. Deci, daca cautam sa ne satisfacem dorintele inimii cu lucruri, atunci intotdeauna vom avea nevoie de lucruri mai mari si mai multe pentru a ne implini.


Problema Banilor – Perspectiva biblica
Perspectiva biblica asupra banilor (si a administrarii resurselor noastre) este ca acestia trebuie folositi pentru slava lui Dumnezeu (1 Corinteni 10:31). In loc sa cautam sa castigam mai mult si mai mult din ce lumea are sa ne ofere, avem nevoie sa cautam lucrurile lui Dumnezeu, iar El in schimb ne va implini toate nevoile.

“Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). “Si Dumnezeul meu sa ingrijeasca de toate trebuintele voastre dupa bogatia Sa, in slava in Isus Cristos” (Filipeni 4:19).

Afla mai multe despre cum sa gasesti ajutor!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Probleme frecvente

Noua Ordine Mondiala
Profetiile lui Nostradamus
Miscarea pro-choice
Etica clonarii
Pro-Avort
Problema banilor
Separarea Bisericii de stat
Ingineria genetica umana
Proiectul Genomului Uman
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Problema banilor to My Google!
Add Problema banilor to My Yahoo!
XML Feed: Problema banilor
Probleme Frecvente Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutPopularIssues.org, Toate Drepturile Rezervate.