Clicky

Jurisprudenta rugaciunii in scoli

Jurisprudenta rugaciunii in scoli

 - Necesitate absoluta
Esti aici: Probleme Frecvente >> Jurisprudenta rugaciunii in scoli

Rugaciunea in scoli – Este de o importanta evidenta
Rugaciunea in scoli era ideea centrala a mesajului lui Darrell Scott adresat Comisiei Judiciare (House Judiciary Committee) intr-o sesiune speciala a Congresului Statelor Unite joi, in 27 Mai, anul 1999. Darrell Scott este tatal lui Rachel Scott, victima masacrului de la liceul Columbine din Litttleton, Colorado (Masacrul a avut loc pe 20 Aprilie, anul 1999 la Liceul Columbine, cand doi elevi mai mari, Eric Harris si Dylan Klebold, au ucis 12 elevi si un profesor. De asemenea au mai ranit direct 21 de elevi, iar alti 3 au fost raniti in timp ce incercau sa scape. n.tr.)


Rugaciunea in scoli ii poate influenta pe copiii nostri pentru Dumnezeu
Ceea ce Darrell Scott a spus liderilor nostri nationali privitor la rugaciunea in scoli este absolut adevarat si edificator pentru fiecare din noi. Urmatoarele cuvinte sunt o portiune a manuscrisului:

“Am scris un poem in urma cu doar patru nopti care exprima cel mai bine sentimentele mele. L-am scris inainte de a sti ca voi vorbi astazi aici.

Legile voastre ne ignora nevoile adanci,
Cuvintele voastre sunt aer de goliciune,
Ati renuntat la mostenirea noastra,
Ati interzis simpla rugaciune.

Acum impuscaturile rasuna in salile de clasa,
Si mor copiii nostri dragi.
Iar voi cautati solutia anevoiasa
Si va intrebati: “De ce?”

Legile restrictive le reglementati
Prin decrete legislative - voi,
Si totusi nu reusiti sa sesizati,
Ca de Dumnezeu avem nevoie noi!

Barbatii si femeile sunt fiinte umane care au trei parti. Noi toti suntem alcatuiti din trup, suflet si duh. Atunci cand refuzam sa recunoastem natura noastra trihotomica, cream un gol care permite raului, prejudecatilor si urii sa intre cu navala si sa produca ravagii.

Influenta spirituala era prezenta in sistemele educationale in cea mai mare parte a istoriei natiunii noastre. Multe din universitatile noastre importante au inceput ca si seminarii teologice. Lucrul acesta este un fapt istoric. Ce s-a intamplat cu noi ca si natiune? Am refuzat sa-L onoram pe Dumnezeu, si facand acest lucru am deschis usa urii si violentei.

Iar cand se intampla ceva teribil precum tragedia de la liceul Columbine, politicienii imediat cauta un tap ispasitor cum a fost si cu NRA. Imediat cauta sa scoata mai multe legi restrictive care contribuie la distrugerea libertatilor noastre personale si private. Noi nu avem nevoie de legi mai restrictive. Eric si Dylan nu au fost opriti de detectori metalici. Nici o multime de legi ale armelor nu pot opri pe cineva care planifica de luni de zile acest tip de masacru.

Ticalosii reali sunt in inimile noastre. Reactiile politice si legislatia restrictiva nu sunt solutii. Tinerii natiunii noastre au cheia. Are loc o trezire spirituala care nu va fi inabusita! Nu avem nevoie de mai multa religie. Nu avem nevoie de predicatori aratosi de la televiziune care isi vomita bagajul religios verbal. Nu avem nevoie de cladiri de biserici de milioane de dolari in timp ce nevoile de baza ale oamenilor sunt ignorate. Avem nevoie de schimbarea inimii si o recunoastere umila ca aceasta natiune a fost fondata pe principiul simplei increderi in Dumnezeu!

Cand fiul meu, Craig, era ascuns sub banca in biblioteca scolii si a vazut cu ochii lui cum au fost omorati cei doi prieteni ai lui, nu a ezitat sa se roage in scoala. Sunt gata sa infrunt orice lege sau politician care ii refuza acest drept! Vreau sa provoc pe fiecare tanar din America si din intreaga lume sa realizeze ca in 20 Aprilie, 1999 la Liceul Columbine, rugaciunea a fost adusa inapoi in scoli. Nu lasati ca rugaciunile rostite de acei elevi sa fie in zadar. Indrazniti sa intrati in noul mileniu cu o consideratie sacra pentru legislatia care protejeaza dreptul vostru dat de Dumnezeu de a comunica cu El.”

Rugaciunea in scoli este dreptul si responsabilitatea noastra.

Invata mai multe acum!


Iti place aceasta informatie? Ajuta-ne, impartasind-o cu altii folosind butoanele de social media de mai jos. Ce este aceasta?
Urmareste-ne:
English  
Social Media
Urmareste-ne:

Impartaseste-ne:


Probleme frecvente

Pro-Avort
Avortul la varsta adolescentei
Jurisprudenta rugaciunii in scoli
Separarea Bisericii de stat
Avortul prin nastere partiala
Rugaciunea in scolile publice
Miscarea pro-choice
Material Suplimentar De Explorare...

Perspectiva Stiintifica
Perspectiva Filosofica
Este Biblia Adevarata?
Cine Este Dumnezeu?
Cine Este Isus?
Religiile Lumii
Crestere in cunoasterea
Provocarile vietii
Recuperare
 
 
 
Cauta
 
Add Jurisprudenta rugaciunii in scoli to My Google!
Add Jurisprudenta rugaciunii in scoli to My Yahoo!
XML Feed: Jurisprudenta rugaciunii in scoli
Probleme Frecvente Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutPopularIssues.org, Toate Drepturile Rezervate.