Clicky

Нов световен ред

Нов световен ред

 - Мир или зло
Вие сте тук: Популярни теми >> Нов световен ред

Нов световен ред: Какво означава този израз?
Нов световен ред е израз, използван за описване на съгласието на световните суперсили да управляват, осигурят и поддържат условието за "световен мир." Идеята е да се подчини света под управлението на едно върховно правителство, налагащо една контролирана обща религия и една световна икономическа система. (Европейският съюз вече създаде това с "евро" валутата). В действителност, това е стъпка към по-социалистически, контролиран и безбожен свят.

Това не е един план или идея на настоящата Нова епоха. Въпреки че световните лидери на 20 и 21-ви век говорят много за въвеждане на "нова ера" и създаването на "Нов световен ред", този план се твърди, че е започнал преди 12-ти век с една група, известна като Илюминати, водещи на Ордена на тамплиерите и Шотландския ритуал на Свободното масонство.


Нов свободен ред: кой е включен?
Застъпниците на Новия световен ред вярват, че причината е достойна, в края на краищата, кой не би искал световен мир? Въпреки че много студенти, преподаватели и други се придържат към идеята, най-високия ешелон на инженерите на НСР се казва, че включва много от най-богатите хора в света, топ политически лидери и корпоративния елит.

Така например, съветският премиер Михаил Горбачов се обърна към ООН през декември от 1988 г., казвайки "По-нататъшният глобален прогрес сега е възможен само чрез търсене на универсален консенсус в движението към нов световен ред". По време на срещата 1990 г. във Финландия, бившият американски президент Джордж Буш-старши цитира, че "основата на нов световен ред ще бъде положена в Хелзинки и ще бъде създадена под Организацията на обединените нации." Буш добави по-късно на пресконференция: "Ако народите на света, действайки заедно, продължат по същия начин, ние ще поставим крайъгълния камък на един международен ред, по-спокоен от всеки друг, който ни е известен."

Социалистите за Нов световен ред станаха по-известни по време на президентстването на Бил Клинтън в САЩ. Мощно лоби, Прогресивният Кавказ, започна открито да насърчава принципите на социализма и се записа в дневния ред на Демократическите социалисти на Америка. Клинтън доста успешно лобираше за участие на "голямото правителство" в американския частен живот. Това проправи пътя да изчезнат фините, демократични свободи, тъй като се установява все повече държавен контрол.

Във филми, включително Черепи и Национално съкровище се разказва за "тайни общества" като Обществото на Черепа и костите. Други сведения включват тайни братства и/или международни организации като Билдербегите на Трилатералната комисия, Илюминатите, Световната здравна организация и Организацията на обединените нации. За разлика от някои теории на конспирацията, това са въпроси от общо публично достояние.


Нов световен ред: какво би означавало това?
Тъй като светът става все по-непокорен и атеистичен, ние откриваме много други влияния, тласкащи хора към програмата Нов световен ред. Фалшивата политическа коректност и десенсибилизация (към престъпността, насилието, геноцида, безбожието, окултизма и т.н.) се налага, докато гонението против християните и евреите в световен аспект става все по-яростно.

Пастор Рон Райф (Cutting Edge) пише: "Този свят в момента е залят с окултна литература като Шифърът на Леонардо и Гностическите евангелия. Изключително скъпи телевизионни програми за НЛО и много други окултни теми се излъчват в най-гледаното време, тъй като знаят, че публиката е узряла за бране. Пред очите ни се случва една масова хипноза и доказателството е поразително."

Текс Марс, автор на Мистериозният белег на Новата епоха ни напомня, че тези, които са запознати с Библията ще признаят, че ще има едно световно правителство под прякото ръководство на Антихрист. Библията казва, че Бог ще надделее срещу всяко зло. Посланието за Новата епоха не е нищо ново! То е същият стар бунт срещу Бога!

Научете какво казва Божието Слово по отношение на плана на Антихрист и какво можете да направите, когато се случат тези неща. “Людете Ми загинаха от нямане знание; Понеже ти отхвърли знанието, То и Аз отхвърлих тебе да Ми не свещенодействуваш; Понеже ти забрави закона на твоя Бог, То и Аз ще забравя твоите чада."(Осия 4:6).

Научете повече за Последно време!


Хареса ли ви информацията? Помогнете ни, като споделите с другите, използвайки бутоните за публикуване.
Следвайте ни на:
English  
Social Media
Следвайте ни на:

Споделете ни:


Популярни теми

Историята на Великденския остров
Генно инженерство
Предимства и недостатъци на изследванията на стволови клетки
Про-аборт
Етика на клонирането
Нов световен ред
Пророчеството на Нострадамус
Проект за човешкия геном
Произход на Хелоуин
Additional Content To Explore...

Бог съществува ли научно доказано?
Бог съществува ли според философите?
Библията истинна ли е?
Кой е Бог?
Кой е Исус?
Коя религия?
Как мога да израсна с Бог?
Предизвикателства на живота
Възстановяване
 
 
 
ТЪРСЕНЕ
 
Add Нов световен ред to My Google!
Add Нов световен ред to My Yahoo!
XML Feed: Нов световен ред
Популярни теми Home | За нас | Карта на сайта
Авторски права © 2002-2021 AllAboutPopularIssues.org, Всички права запазени.