Clicky

Белегът на Звяра

Белегът на Звяра

 - Вярно пророчество
Вие сте тук: Популярни теми >> Белегът на Звяра

Белегът на Звяра – популярна тема
Белегът на звяра е популярна тема тези дни. Изглежда, че всеки е чувал за 666, Антихриста, Армагедон, както и други термини от "последните времена". Въпреки това, много хора събират тези концепции в голямата кошница на градския фолклор, наред с Нострадамус, НЛО и безброй "конспиративни теории".


Белегът на Звяра – от къде идва израза
Белегът на звяра всъщност идва от Библията. Неговият контекст е един бъдещ период, когато харизматичният лидер на нова международна система за управление осъществява програма за контролиране на хората чрез икономика и регистрация. Научаваме, че всички хора ще трябва да получат "белег" на дясната ръка или челото, за да участват в основните сделки на живота. Дали този знак се отнася до банковия цифров код, код за социална сигурност или генетично основан идентификатор, кой знае? Дали този знак е поставен чрез татуировка, баркод или имплантиран чип от някакъв вид, кой знае? Въпреки това, с модерната технология и последните призиви за "регистрация" на целия свят в светлината на терористичната заплаха, това библейско пророчество изглежда все по-вярно с всеки ден, дори и за най-големите скептици.


Белегът на Звяра – библейски препратки
Белегът на звяра идва от последната книга на Библията, Откровение. Той е посочен в редица места, но главния пасаж с описание е Откровение 13:16-18:

    "И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е 666."
Откровение 14:9-10а продължава, заявявайки, че без значение колко голям натиск може да ни бъде оказан, ние не трябва, при никакви обстоятелства, да го получаваме: "Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му."


Белегът на Звяра – скорошни интригуващи новини
Белегът на звяра е технологична реалност. На 19 декември 2001 г., VeriChip за първи път обявиха миниатюрното си, имплантируемо устройство за радиочестотна идентификация (RFID), което може да бъде използвано в различни приложения, свързани със сигурност, аварии и здраве. На 12 октомври 2004 г. Американската агенция за храните и лекарствата (FDA) одобри устройството за лична проверка на VeriChip за медицински информационни цели, което даде възможност на компанията да започне продажби, маркетинг и дистрибуция на VeriChip в Съединените щати. С размера на оризово зърно, всеки VeriChip се състои от одобрени материали от FDA и съдържа уникален номер за проверка. Този номер може да се "интегрира" в Общия регистър на VeriChip (GVS) и може да се използва за многобройни цели сега и в бъдеще.

Проучете по-нататък сега!


Хареса ли ви информацията? Помогнете ни, като споделите с другите, използвайки бутоните за публикуване.
Следвайте ни на:
English  
Social Media
Следвайте ни на:

Споделете ни:


Популярни теми

Адът реален ли е?
Книгата Откровение
Белегът на Звяра
12-тият Имам
Последни времена
Additional Content To Explore...

Бог съществува ли научно доказано?
Бог съществува ли според философите?
Библията истинна ли е?
Кой е Бог?
Кой е Исус?
Коя религия?
Как мога да израсна с Бог?
Предизвикателства на живота
Възстановяване
 
 
 
ТЪРСЕНЕ
 
Add Белегът на Звяра to My Google!
Add Белегът на Звяра to My Yahoo!
XML Feed: Белегът на Звяра
Популярни теми Home | За нас | Карта на сайта
Авторски права © 2002-2021 AllAboutPopularIssues.org, Всички права запазени.