Alles Over Populaire Onderwerpen Een menigte van handen in de lucht - Alles Over Populaire Onderwerpen Banier

Jeremy Lusk


Jeremy Lusk - Een mens met hoop
Jeremy Lusk, een ster uit het Freestyle motorcross circuit, stierf op 10 februari 2009 aan hoofdletsel dat hij had opgelopen bij een val tijdens een wedstrijd in Costa Rica. Lusk won gouden en zilveren medailles op de 2008 X-Games en een bronzen helm in het 2088 Moto X Wereldkampioenschap. Hij was een lid van de motorcrossersgroep "Metal Mulisha".

Brian Deegan, oprichter van Metal Mulisha en een goede vriend van Lusk, legde de volgende verklaring af:

"Jeremy motiveerde mij om een beter mens te zijn. Hij was mijn beste vriend. De band binnen dit team is een band die nooit verbroken kan worden. Wij weten dat Jeremy op ons neerkijkt vanuit een betere plaats, waar hij bergen zal blijven verplaatsen en de levens van anderen zal blijven raken. Ooit zullen wij weer herenigd worden en weer samen rijden. Uiteindelijk zal alle stof tot as verworden. Metal Mulisha voortleven en in dat geloof verder gaan. Jeremy, we kijken er naar uit om jou weer te zien."

In de volgende video's kun je freestyle motorcrossers Brian Deegan en Ronnie Faisst aan het woord zien. Zij plaatsten deze video's online als reactie op de talrijke vragen die zij over hun geloof kregen naar aanleiding van de dood van Jeremy Lusk.

Als hier beneden de video niet afspeelt, dan hier
om de laatste versie van Macromedia Flash Player te downloaden.


Klik twee keer op de afspeelknop om de video te bekijken

Deel 2


Klik twee keer op de afspeelknop om de video te bekijken

Je kunt deze video's ook hier bekijken:
Jeremy Lusk, deel 1op YouTube en
Jeremy Lusk, deel 2op YouTube


Kijk eens naar deze video om nog meer te leren!
Menselijk lijden video

Of lees het artikel: Het verwerken van een verliesWAT DENK JIJ?
Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is uw reactie?

Ja, ik wil Jezus volgen

Ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen

Hoe kan ik God kennen?
Waarom zou God je in de hemel moeten toelaten?


Copyright © 2002-2021 AllAboutPopularIssues.org, Alle rechten voorbehouden