Alles Over Populaire Onderwerpen Een menigte van handen in de lucht - Alles Over Populaire Onderwerpen Banier

Copyright informatie


Er bestaan auteursrechten voor alle materiaal die op deze en onze andere websites voorkomt, en de wet verbiedt uitdrukkelijk veranderingen of herzieningen. Onze auteursrechten betekenen echter: 'u hebt het recht om te kopiëren, dus kopieer het juist!' U kunt alstublieft materiaal dat leesbaar is voor persoonlijk of educatief gebruik kopiëren en afdrukken (maar niet te koop). Vergeet ook onze inhoud niet opnieuw te publiceren op internet, omdat dit ons werk in de zoekmachines belemmert. In plaats hiervan kunt u de inhoud die u wilt gebruiken, koppelen (dat helpt ons bij een betere ranking in de zoekmachines). Bedankt voor het vereenvoudigen van dit verzoek. Het volgende is een utternized gratis vertaling. A. De libido is hier: Auteursrechten

CITATIE

Citaatformaten zijn gebaseerd op standaardgebruik, maar moet worden gecontroleerd op de specifieke richtlijnen van uw instelling. Zie ons voorbeeld van de citatie van het artikel "Wie is God?" Hieronder in de MLA en APA referentiesystemen.

MLA:
"Wie is God?" Alles over GOD Ministries, Inc, n.d. Web. [Voeg de datum van de toegang geformatteerd in: 01 mei. 2015]. (URL's zijn niet meer nodig, maar kunnen indien gewenst worden opgenomen na de datum van toegang binnen hoekbeugels (<>) en daarna een periode).

APA:
'Wie is God?' (N.d.). Gekregen [installeer de datum van toegang geformatteerd: 1 mei 2015], van https://www.allaboutgod.com/who-is-god.htm.

Andere referentiesystemen:
We publiceren niet de namen van onze schrijvers of verschaffen de gepubliceerde datum. De meeste referentiesystemen bevatten instructies om een ​​URL te noemen zonder auteur of datum. Zoek gewoon naar "geen auteur, geen datum" in uw referentiesysteem.

In het zeldzame geval bent u absoluut verplicht om de naam van de auteur te geven, terwijl hij niet de auteur is van elk artikel op AllAboutGOD.com of onze andere websites, om citaat doeleinden, kunt u onze CEO, Greg Outlaw, verwijzen.

KOPIEREGGEGEVENS VOOR AFBEELDINGEN
Onze webpagina's zijn uitsluitend voor winstgevende educatieve en religieuze doeleinden. In sommige gevallen hebben we beelden van webbronnen gebruikt met gelijkaardige doeleinden en auteursrechtelijke mededelingen, en we zijn altijd van plan het juiste krediet te geven voor het gebruik van dergelijke afbeeldingen. Sommige auteursrechthouders, bronnen en weblinks veranderen soms, en we kunnen in toevallige overtreding van het auteursrecht van iemand zijn. Als dat gebeurt, neem dan onmiddellijk contact met ons op en accepteer onze oprechte verontschuldiging. Wij zullen uw credit line toevoegen of de afbeelding helemaal verwijderen.

Als het gaat om beelden, kunnen we geen rechten doorgeven aan onze gebruikers. We gebruiken deze beelden onder diverse niet-commerciële licenties en mededelingen, en we kunnen deze niet aan iemand anders toewijzen. Kopieer of reproduceer deze afbeeldingen daarom niet voor verspreiding buiten uw persoonlijke educatieve en religieuze gebruik. Bedankt voor het vereenvoudigen van dit verzoek.

Mocht er een punt zijn waar dit beleid in strijd is met onze Gebruiksvoorwaarden heeft dit beleid op dat punt voorrang en de rest van deGebruiksvoorwaarden van kracht blijven. "

Copyright © 2002-2019 AllAboutPopularIssues.org, Alle rechten voorbehouden